D Vargas CCP

Orari

MONE VRTETWEDTHUFREESATSUN
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
MbyllurMbyllur

Informacioni i Adresës

Adresa

22 Road 3257, Aztec, New Mexico, Shtetet e Bashkuara

GPS

36.821646, -108.056588

klikoni për të aktivizuar zmadhimin
Ky kurs i bukur do t'ju kthejë në një kohë kur të gjithë kemi përdorur barëra si pjesë e rutinës së përditshme të shëndetit. Bimët dhe bimët na sigurohen në natyrë për të na mbështetur në jetën tonë në mënyrat më të mahnitshme, shumë prej të cilave janë harruar prej kohësh.
Mësoni teknikat e përdorura nga herbalist i ditëve moderne për të krijuar ilaçe bimore nga bimët dhe bimët për përfitime shëndetësore
Ky kurs i akredituar është krijuar për t'ju njohur me Aromatherapy dhe vetitë e mrekullueshme, magjike shëruese të bimëve, luleve, pemëve dhe farave. Ky është kursi 1 dhe ka 3 nivele të tjerë nëse dëshironi të rritni njohuritë dhe aftësitë tuaja.
Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.