Maisa Joosten

Shërimi Mapejo

Kategorite Terapist

Emri im është Maisa Joosten, pasioni im personal është të ndihmoj njerëzit të arrijnë mirëqenien mendore dhe shëndetësore. Misioni im është t'ju drejtoj me orientimin e përdorimit të Vajrave Thelbësore dhe me Shërimin e Energjisë mund t'ju ndihmoj të kuptoni më mirë vetë me leximin e Planit tuaj të Shpirtit.

Orari

MONE VRTETWEDTHUFREESATSUN
03: 00 pm 06: 00 pm
Koha e pushimit
10: 00 am 05: 00 pm
Koha e pushimit
10: 00 am 05: 00 pm
Koha e pushimit
10: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
10: 00 am 01: 00 pm
Koha e pushimit
MbyllurMbyllur

Informacioni i Adresës

Adresa

, Cincinnati, Ohio, Shtetet e Bashkuara

telefon

Tel: 16465770175
Mob: 16465770175

klikoni për të aktivizuar zmadhimin
Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.