Lisa Lonteen

Alkimia cigane tipike

Lidhu ol Evoluo ifest Manifesti ~ Zgjo Shpirtin Tënd
Kategorite Terapist

Përshëndetje…. Ke të drejtë atje ku duhet të jesh. Më lejoni t'ju udhëzoj të bëheni versioni më i lartë dhe më autentik i vetvetes. Unë jam një Intuitiv, Master Kuantik Reiki, Shërues i Çertifikuar i Kristalit dhe Shaman i iniciuar. Unë jam këtu për të përdorur dhuratat e mia për t'ju drejtuar në rrugën e qëllimit të shpirtit tuaj dhe për të zgjuar thelbin e vërtetë të JU të veçantë. Jam i ngazëllyer të lidhem dhe të punoj me ju për të shfaqur bollëk në jetën tuaj.

Orari

MONE VRTETWEDTHUFREESATSUN
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
MbyllurMbyllur

Informacioni i Adresës

Adresa

TX, Prosper, TEXAS, Shtetet e Bashkuara

telefon

Mob: 469-400-1881

GPS

31.9685988, -99.9018131

klikoni për të aktivizuar zmadhimin
Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.