Jazmin Johnson

Mama N'Ohz

Shtëpia e Vetëkujdesit dhe Mirëqenies Shpirtërore
Kategorite Terapist

Aromaterapist me bazë në Los Anxhelos me një sfond në dizajnin e bizhuterive dhe shërimin shpirtëror/metafizik - EFT, Qasja në Ndërgjegje, Shërimi i Zërit, Rreshtimi i Çakrave, Shërimi i Kristaleve dhe Leximet intuitive.

I thirrur në mënyrë hyjnore vite më parë, unë jam këtu për të ofruar shërbimet e mia për t'i ndihmuar njerëzit të krijojnë një ndryshim të vërtetë në ndërgjegjësimin e tyre, për t'u treguar të tjerëve se çfarë është në të vërtetë e mundur kur lidheni me Hyjnoren brenda. Aromaterapia është një mjet për të zhbllokuar dyert e mentalitetit shërues, emocionalisht, shpirtërisht dhe fizikisht, dhe është nderi im të punoj me Ju!

Sapo hapa dyqanin tim, ejani vizitoni!! 

Për pyetje, mos ngurroni të më dërgoni email në çdo kohë. Ju lutemi, lini 48 orë për një përgjigje. Durimi juaj vlerësohet.

Orari

MONE VRTETWEDE ENJFREESATSUN
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
MbyllurMbyllur

Informacioni i Adresës

Adresa

2906 S La Brea Ave CA 90016 USA, Los Anxhelos, Kaliforni, Ishujt e vegjël periferikë të Shteteve të Bashkuara

GPS

34.0282121, -118.3526473

EMAIL

klikoni për të aktivizuar zmadhimin
Aromatherapy për të gjithë- Instruktor Tania Magdalene Nr. Certifikata: UC-e246261a-6aa34452-a424-b6e33f018a71 Numri i Referencës- 0004
Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.
×