Fay El-Fadhly

AstroTarot

Kategorite Terapist

Astrolog – lexues tarot – mjeshtër reiki – trajner i jetës shpirtërore – TOT – mjeshtër reiki kristal – shërues i terapisë engjëllore, dhe shumë më tepër 🙂

Informacioni i Adresës

Adresa

Rruga Khalid Ben AbdulAziz, Shuhada, Guvernatori Hawalli, Kuvajt

Telefon

Mob: + 965 60978886

GPS

29.2765048, 48.0152732

klikoni për të aktivizuar zmadhimin
Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.