Ess-Jee Rautenbach

Trajnim i patrembur i Ujkut

Gjeni Lirinë tuaj drejtpërdrejt plotësisht
Kategorite Terapist

Emri im është Ess-jee Rautenbach dhe jam një trajner mjeshtër i jetës nga Fearless Wolf Life Coaching që i ndihmon njerëzit të evoluojnë dhe TRANSFORMOJN life jetën e tyre për një të ardhme më të mirë. Udhëtimi im filloi përsëri në vitin 2009 pasi martesa ime goditi ujërat e vështira, pasi që unë fillova të punoja me marrëdhëniet. Që atëherë ndihma dhe udhëheqja e njerëzve drejt transformimit u bë pasioni im. Unë kam ndihmuar klientë të shumtë, të zbuloj qëllimin atje dhe së bashku të gjejmë shërimin në rrethanat më të pashpresa. Unë ndihmoj njerëzit e irrituar që ndihen të mbërthyer në ta; karriera, marrëdhënia, besimi dhe jeta e përgjithshme. Unë gjithashtu ndihmoj klientët të zhvillojnë aftësitë e jetës, të cilat janë të nevojshme për t'i hequr ata nga puna dhe më pas të kalojnë në një jetë të lumtur.

Orari

MONE VRTETWEDTHUFREESATSUN
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
08: 00 am 06: 00 pm
Koha e pushimit
MbyllurMbyllur

Informacioni i Adresës

Adresa

Montreaux Street 22 Coutrai, Paarl, Tjetër, Afrika e Jugut

telefon

Tel: 0721990523
Mob: 0721990523

GPS

-33.7726693, 18.9564679

klikoni për të aktivizuar zmadhimin

Videoja jone

Asnjë shërbim i disponueshëm
Asnjë dokument i disponueshëm
Nuk ka të dhëna në dispozicion.

Merrni përgjigje për pyetjet tuaja tani

Ju lutemi identifikohuni për të paraqitur pyetjen tuaj.