Сузан Карите

Елементарни чекори

категории: Терапевт

Интегративен здравствен лекар, управување со стрес, терапија со спиење, животен тренинг, холистичка здравствена заштита, EFT, енергетска медицина, хербална медицина. Во моментов сите консултантски услуги се онлајн до понатамошно известување.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
05: 45 часот до 09: 00 часот
Време за пауза
05: 45 часот до 10: 00 часот
Време за пауза
05: 45 часот до 10: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
05: 00 часот до 10: 00 часот
Време за пауза
09: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
  • 11: 45 AM до 02: 45 часот

Информации за адреса

Адреса

, Форт Волтон Бич, Флорида, Соединети Американски Држави

телефон

Тел: 7579909292
Моб: -850 347 1622-

GPS

30.4511508, -86.6232755

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.