Шерон Жупанц

Ткаење на душата

Исцелување на вашата душа преку плетење на вашите емоции, дух и љубов.
категории: Терапевт

Шерон е духовен советник во Soul Weaving. Таа доби сертификат за Холистички животен тренер и исцелител во 2019 година од Институтот за будење во Калифорнија. Таа е членка на IAOTH.

Нејзиното проучување на OEFT продолжува под раководство и основач Гери Крег.

Шерон има страст да им помага на луѓето да ги ослободат своите негативни емоции. Таа е трагач на светлината и воин за душата. Помагање да се усогласат душите со нивното повисоко јас.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

, Блерсвил, PA, Соединети Американски Држави

телефон

Моб: 724.433.7259

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.