Наталија Завислак

Умот, Телото и Духот

категории: Давател на обуки

Добредојдовте во нашето трансформативно училиште Умот, телото и духот каде што можете да примате алтернативна терапија и да учите од нашите холистички и двојни курсеви.  Ние сме акредитиран тренер кој нуди курсеви за далечинско образование за природни терапии и Центар за домашна терапија лоциран во Сан Антонио, Тексас.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
Затворено 11: 30 AM до 06: 30 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено 11: 00 AM до 04: 30 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

25432 River Ledge, Сан Антонио, Тексас, Соединети Американски Држави

телефон

Моб: + 1 (830) 765-5304

GPS

29.6807957, -98.6631741

кликнете за да овозможите зум
 • Сертификат за звучна терапија 17 декември 2021 година
  Овој курс ви дава знаење да бидете консултант за звучна терапија и да работите со западните и источните пристапи кон звучната терапија.
 • Господар на Усуи Реики 03 јануари 2022 година
  Сертифициран Усуи Реики практичар
 • Господар на Кундалини Реики 23 декември 2021 година
  Акредитирани од IAOTH
 • Ѕвезда во подем Реики- Напреден практичар на ниво 2 05 јануари 2022 година
  Овој сертификат е признат од IAOTH
 • Сертификација за мајстор/наставник за кристален реики 31 декември 2021 година
  Кристално реики е нова гранка на реики која ја комбинира употребата на кристали со реики.
 • Напредна диплома за регресија од минатиот живот 30 ноември -0001 година
  Целосно акредитиран од CTAA
 • Сертификација во Akashic Records 20 јануари 2022 година
  Акредитирано од IAOTH
 • Сертифициран професионален психолог 10 јануари 2022 година
  Акредитирано од IAOTH
 • Пеење чинии за енергетска работа 20 јануари 2022 година
  Ниво 2 за лекување
Ова е првиот дел од трите серии курсеви за да се добие меѓународна диплома: Master Body Healer Practicioner
Ова е вториот дел од трите серии курсеви за добивање меѓународна диплома: Master Body Healer Practicioner
Ова е третиот дел од трите серии курсеви за добивање меѓународна диплома: Master Body Healer Practicioner
Нема достапна услуга
 • 2C0DB0F1-BC03-4DF4-945D-C4E63BACF312-scaled.jpeg
 • 0C1EB4C5-AA2F-4F0F-AF7E-B3C651F2A375.jpeg
 • 855C9940-62AE-4E31-9700-56A3DF9BF3A5.jpeg
 • 1587C0A2-8394-421E-B9B8-2A90C51123F9.jpeg
 • A4881AE6-E90E-4812-9626-0357E6BDD25C.jpeg
 • D53924BA-49DD-4578-B11D-DC6501B6B947-scaled.jpeg
 • 4AC4C4A6-567D-40DE-BB97-D0168A6704F6-scaled.jpeg
 • 4F7E688A-B836-4C86-B5B2-F498023C01D6-scaled.jpeg
 • 2EDA533E-69EA-4D26-8089-D118E6F84978-scaled.jpeg
 • 87B28A12-03D2-4CF2-A5D2-70DD1E319FDF.jpeg
 • C233A758-DA03-48DE-8CCA-10590C37E713-scaled.jpeg
 • 71A464E3-B0F5-4BB3-9B41-A0AF73FCE955-scaled.jpeg
 • E097825F-2CD4-4CD2-8427-8845A4129250.jpeg
 • 40AC74CC-306D-4EB2-98FB-A1BA15230036.jpeg
 • A2BBAD89-9B47-4E14-BB13-E16C1B80DED3-scaled.jpeg
 • E789B03A-4B99-4DD2-ACD6-90638A0E65DA-scaled.jpeg
 • 0C9608B3-93CF-4DFC-BB24-21E992E301A3-scaled.jpeg
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.