МЕЛИСА Ленингтон-Нихила

Мелиса со скапоцени камења терапија & Напредно ангелско лекување

Продолжете со подобро здравје и воздигнување
категории: Терапевт

Јас сум посветен на обезбедување врвна нега на лицата кои сакаат да го подобрат својот живот, здравје и расположение. Нудам напредно лекување со ангели, терапија со дијаманти и скапоцени камења, детоксикација со нога, скапоцени камења и рефлексологија под лековита пирамида. За оние кои би сакале да се одржат здрави, Wellness Maintenance е многу корисно за расчистување на енергијата и потхранување на кој било слој од аурата и телото со негување скапоцени камења. Овие терапии ги обезбедувам и на далечина со терапија за заздравување на далечина.

Погледнете на Фејсбук: Терапија со камења во Мелиса - за тековни зделки.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
10: 00 AM до 03: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 03: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 03: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 03: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 03: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 12: 00 часот
Време за пауза
Затворено

Информации за адреса

Адреса

, Оклахома Сити, Оклахома, САД

телефон

Тел: 4052038214

GPS

35.500783, -97.525985

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.