Лиза Мансо

Кето фит тела

категории: Терапевт

Лиза Мансо - основач на кето фит тела

Родена и израсната во Јужна Африка и се преселила во Европа во раните 2000-ти, каде Лиза започнала да учи различни кујни и ги искористила сите свои вештини стекнати во Здравствениот начин на живот на Кето. Лиза е исто така пескатарец и ги заменува сите нејзини јадења со месо со вегетаријански/рибни опции.

Лиза е основач на кето фит тела каде обезбедува планови за исхрана, рецепти, продавница за кето и спортска облека. Лиза ја создаде идејата за едно решение за нејзините обожаватели на кето-љубовници со нејзината веб-страница.

Акредитиран професионален нутриционист, сертифициран советник за кето диететски додатоци и додатоци во исхраната, консултант за планирање диета и спортска исхрана, тренер за повремен пост и фитнес, со комбинирање на сите нејзини вештини Лиза можеше да го прилагоди своето тело на најдобрата верзија на себе и на нејзините клиенти како добро.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
06: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
06: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
06: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
06: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
06: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 11: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 11: 00 часот
Време за пауза

Информации за адреса

Адреса

, Мелиеха, Малта, Малта

Е-мејл

lisa.manso@gmail.com

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
  • Diet-Planning-scaled.jpg
  • Fitness-scaled.jpg
  • Keto-Dietary-Advisor-scaled.jpg
  • Dietary-Supplements-Advisor-scaled.jpg
  • Наизменично-пост-скалести.jpg
  • Професионален-Нутриционист-Диплома.jpg
  • Vegan-Health-Nutrition-Lifestyle-Diploma.jpg
  • Nutrition-Diploma.jpg
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.