Ланисер Вер

ЛАНИЕС, ДОО

Фати ја суштината!
категории: Терапевт

 Мојата компанија нуди услуги за лекување во нашата бања/продавница лоцирана во Обец, О, исто така слики и други различни производи во продавницата и на интернет.

Јас сум сертифициран енергетски исцелител, тренер за уметност на сведочење и медитација, сертифициран холистички билкар, диплома за билкарство за секого, овластен министер и лиценциран во 2021 година, сертифициран во Yoni Steam, овластен велемајстор на Usui Reiki, сертифициран CPR, AED и прва помош, сертифициран Лекар за исцелување чакра, овластен EFT-фасилитатор, лекар за лекување на групни чакра, тренер за шамански живот, тренер за терапевтска уметност, сертификација за психологија и терапија на зависност, диплома за професионално советување за зависности, диплома за професионално советување, EMPTound theraptify, , Професионална сертификација во акашични записи, сертифицирана за тага Реики, диплома за напредна регресија од минатиот живот, сертификација за советување за тага и тага и добиена диплома за хипноза.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
Затворено 03: 00 часот до 09: 00 часот
Време за пауза
Затворено 03: 00 часот до 09: 00 часот
Време за пауза
03: 00 часот до 09: 00 часот
Време за пауза
03: 00 часот до 11: 00 часот
Време за пауза
Затворено

Информации за адреса

Адреса

4068 Gallatin dr, Obetz, Охајо, Соединети Американски Држави

телефон

Тел: 8442579399

GPS

34.1511072, -118.491718

Е-мејл

lanieceshop@gmail.com

кликнете за да овозможите зум
Сесиите од 30 долари на час за 6 недели обука вклучуваат материјали за учење со задачи и корисни информации за да ја започнете вашата тренерска кариера со акредитирана сертификација на https://www.lanieces.com/service-page/meditation-coaching-training
Вклучува усогласување на иницијацијата, осигурување на Реики и започнување бизнис https://www.lanieces.com/service-page/reiki-i-ii-master-class
Станете сертифициран Yoni Practitioner на https://www.lanieces.com/service-page/yoni-practitioner-course

Нашето видео

Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.