Европска академија за велнес

Европска академија за велнес

категории: Давател на обуки

A ИНСТИТУТ ЗА ДОСТАГНИСТВЕН ОСНОВАН ВО ГЕРМАНИЈА КАКО ДЕЛ ОД ОБРАЗОВАНИЕТА И ОБУКАТА НА АРМАТА НА ГЛОБАЛНАТА ЕВРОПСКА ГРУПА ЗА ВЕЛНЕС (ЕВГ)

СОДРИНА ОБУКА ЗА ОБУКА И УЧЕЕ ЗА ГЛОБАЛНИ ВРАБОТНИЦИ И СТРАТЕГИСКИ ПАРТНЕРИ ВО СОРАБОТКА СО НЕГОВИОТ АЗИСКИ ПАЦИФИЧЕН ПАРТАНТ НА ​​МАЛАЗИЈА.

ИМЕНО КАКО ОБВИНИТЕЛ ЗА ОБУКА ЗА КЛД ЦПД 3 МЕ INTУНАРОДНИ ЗДРУЕНИЈА: МЕERNУНАРОДНО Здружение на клеточна терапија (Швајцарија), меѓународно здружение за трансплантација на матични клетки (САД) од 2016 година и меѓународен одбор за естетска и регенеративна медицина (САД) од 2019 година.

ОБВИНУВА РАБОТИЛНИЦИ, магистри (м-р) и докторски програми за физичари, истражувачи и научници кои се залагаат за развој на нивното знаење и практични вештини на полето на биолошкиот медицински регенератор.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

Klosterstraße 205 67480, Еденкобен, Рајнланд-Пфалц, Германија

телефон

Тел: 60126096093

GPS

49.28309, 8.08763

Е-мејл

info@ewacademy.eu

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.