Гејл Бери

Цвет и Бери

Цвет и Бери
категории: Давател на обуки

Што правиме и како работи нашата професионална обука на наставници и пакет за негување?

Ние сме експерти за родителска и бебешка велнес и бебешка масажа и обука на наставници по јога. Можеме да ви помогнеме да ве обучиме да станете наставник за бебешка масажа и јога и да им понудиме различни часови, работилници и сесии на вашите клиенти. Може да научите преку Интернет, лично или во групна обука низ целиот свет.

Негувањето е во сè што правиме! Ние се разликуваме од другите даватели на обуки за наставници за масажа и јога за бебиња затоа што ви даваме обука и целосен пакет за негување дизајниран да ве однесе од таму каде што сте сега до од каде сакате да бидете успешен наставник и претприемач. Ве обучуваме да се проширите професионално и лично и да го достигнете вашиот целосен потенцијал.

Кога студирате со нас, секогаш имате пристап до онлајн курсеви и свод за знаење и тогаш можете или да научите од дома или да изберете да додадете студија лично на некоја од нашите групни обуки или да закажете обука еден на еден

Со нашата основна обука можете;

Курсеви за фондација - Станете масажа за бебиња и јога за бебиња за 12 недели со нашите курсеви за обука преку Интернет, лично и еден до еден и создадете своја практика за настава.

Заврши курсеви за дипломирање на пракса за воспитување-станете експерт за родителски велнес и бебе со нашите курсеви за дипломи и имате сопствен бизнис што ги поддржува родителите и бебињата.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
08: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

Вивенхо, Колчестер, Англија, Велика Британија

телефон

Тел: 07958626933

GPS

51.8566517, 0.9541123

кликнете за да овозможите зум

Нашето видео

Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.