Фиона Georgeорџ

категории: Давател на обуки

Добредојдовте на Фиона Georgeорџ

WЕНАТА што си денес, дали ќе бидеш таа жена утре

Сите имаме креативност во нас. Ви покажуваме како да ослободите и ве инспирираме преку уметнички дела, кристали, курс за саморазвој на велнес за жени и АРТ терапија за жени.

Здраво, јас се викам Фиона Georgeорџ

Фиона е австралиски уметник, арт терапевт, практичар на кристали и автор кој живее во подножјето на Сините Планини Нов Јужен Велс, Австралија.

Фиона страсна за споделување на своето знаење за уметност, кристали и саморазвој.

Фиона одржува часови за уметност терапија за жени и работилници за викенд со работилници за креативна уметност за жени.

Сликарското патување на Фиона започна во 2012 година, посетувајќи ги неделните часови по сликарство во Ричмонд Нов Јужен Велс. Како студент, Фиона патувала и научила нови техники на сликање со медиуми, акрилик, водена боја, маслени пастели и јаглен. Таа патувала како студент на Јужна Франција во 2013 година, на Фиџи и островот Норфолк во 2014 година. Во 2016 година отпатувала во Америка.

Фиона студирала курс за уметничка диплома преку Интернет институтот за уметност во Сиднеј Нов Јужен Велс Австралија. Добивање сертификати и за уметничка благодарност и за британска уметност. Таа е актуелна членка на уметничкото друштво Меквири Таунс и исто така член на комитет.

Фиона студирала курсеви за уметност терапија и диплома за практичари по кристали. Добила сертификат за арт терапија и лекување, сертификат за практичар за исцелување на кристали. Таа е моментална членка на страниците за природна терапија и на меѓународното здружение на терапевт.

Фиона ја напиша книгата „Кристално исцелување и сликарство за душата“.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
09: 00 AM до 05: 00 часот
Време за пауза
09: 00 AM до 05: 00 часот
Време за пауза
09: 00 AM до 05: 00 часот
Време за пауза
09: 00 AM до 05: 00 часот
Време за пауза
09: 00 AM до 05: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 04: 00 часот
Време за пауза
Затворено

Информации за адреса

Адреса

129 Sheredan Rd, CASTLEREAGH, NSW, Австралија

телефон

Тел: 0418297167
Моб: + 61418297167

GPS

-33.6812829, 150.684988

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.