Д-р Сандрина Хек

Семеен велнес центар Haeck House

Ви помага ефективно да комуницирате
категории: Терапевт

Помагање на поединците, паровите и семејствата да комуницираат ефективно во сите области од животот. Нуди онлајн терапија на меѓународно ниво и лице в лице локално. Со 16-годишно искуство, помагајќи им на над 20,000 луѓе. Ве молиме, what's app +27835550911 или е-пошта на DrHaeck@gmail.com или Skype ми на Sandrina1974. Ве поканувам да ме ангажирате терапевтски!

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
12: 00 часот до 07: 00 часот
Време за пауза
12: 00 часот до 07: 00 часот
Време за пауза
12: 00 часот до 07: 00 часот
Време за пауза
12: 00 часот до 07: 00 часот
Време за пауза
12: 00 часот до 07: 00 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

37 Penguin Drive Fourways, Сандтон, Гаутенг, Јужна Африка

телефон

Тел: + 27835550911

GPS

-26.03103, 28.00443

Е-мејл

DrHaeck@gmail.com

кликнете за да овозможите зум
Диплома за уметности
Почести во психологијата
Магистерски студии по клиничка психологија
Д-р по психологија
Магистер по сексологија
P.hD Сексологија
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.