Кристин Мур

Кристин Мур

категории: Терапевт

Јас сум регистриран, овластен рефлексолог. Јас сум исто така сертифициран за Champissage (индиска масажа на глава) и реики лекар. По неколку години во канцелариско опкружување, дојде време за промена. Апсолутно го сакам она што го работам и сакам да им помагам на луѓето. Постојано учам нови вештини за подобро да им помогнам на моите клиенти. Со нетрпение очекувам да те запознаам.

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
Затворено 10: 00 AM до 06: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 08: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 08: 00 часот
Време за пауза
10: 00 AM до 04: 00 часот
Време за пауза
11: 00 AM до 02: 00 часот
Време за пауза
Затворено

Информации за адреса

Адреса

114 Victoria Road N, Guelph, ON, Канада

телефон

Тел: 15198350021
Моб: 15198350021

GPS

43.5616597, -80.2379474

Е-мејл

christine@cm-rr.ca

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
  • Индиска-масажа на глава.pdf
  • Ion-Foot-Detox-Bath.pdf
  • Придобивки и несакани ефекти од рефлексологијата.pdf
  • Придобивки од Реики.pdf
  • Халотерапија.pdf
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.