Адоња Вонг

Енергичен суверенитет

Свет, моќен простор на смирувачки мелеми за вашата душа
категории: Терапевт

Можеби одиме по различни патеки, но дестинацијата е иста. Верувам дека сите сакаме да знаеме кои сме; да биде поавтентичен; и на некој начин да им служиме на поголемите други.  

Сертификати:

 • Усуи МТ
 • Кундалини МТ
 • Имара М.Т
 • Виолетовиот пламен МТ
 • Лек за лекување со кристали (во моментов на обука за напредна обука)
 • Кристален Реики МТ
 • Алтернативна терапија за исцелување
 • Исцелување од Ѕвездено семе
 • Зголемено Healing® MT
 • EFT/TFT Прислушување (во моментов на обука)
 • Виолетовиот пламен Реики Ниво IV – Мајстор

Бизнис часа

МОНВИСТИНАWEDПЕТБЕСПЛАТНОSATСОНЦЕТО
Затворено 11: 00 AM до 04: 00 часот
Време за пауза
Затворено 11: 00 AM до 08: 00 часот
Време за пауза
12: 00 часот до 04: 00 часот
Време за пауза
ЗатвореноЗатворено

Информации за адреса

Адреса

, долина Јука, Калифорнија,

GPS

41.0181929, -111.500332

Е-мејл

adonya@adonyawong.com

кликнете за да овозможите зум
Нема достапна услуга
Нема достапни документи
Нема достапни податоци

Добијте одговори на вашите прашања сега

Ве молиме најавете се за да го доставите вашето прашање.